Gnistoperatör

Nu söker vi efter en duktig sänkgnistare med stort ansvarstagande och engagemang till vår produktion i Alvesta.

W-Tools är en komplett verktygsleverantör för plastindustrin. Hos oss på W-Tools blandas modern teknik med klassiskt verktygsarbete. Företaget är specialister på att tillverka formverktyg och insatsdelar.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta i både manuella och styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar de maskiner du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt för att kunderna ska få sina produkter på utsatt tid. 

Formell kompetens: 
Du har gymnasial verkstadsutbildning eller liknande. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och är duktig på olika mättekniker.  

Personliga egenskaper:
Du har erfarenhet av att arbeta inom verkstadsindustri och känner dig trygg i yrket. Vi söker dig som är driven och tycker om nya utmaningar. Du kommer att få möjligheten att utvecklas hos oss, så arbetet passar dig som är nyfiken på nya utmaningar. Vi ser gärna att du är noggrann, tålmodig och flexibel då tjänsten innebär att du kommer att arbeta med flera olika maskiner i vår gnistavdelning, och motiveras av att arbeta med kvalité. 

Anställningsform:
Heltid, Dagtid, Alvesta 

Tillträdesdag:
Enligt överenskommelse  

Lön:
Enligt överenskommelse  

Lönetyp:
Fast månadslön  

Information:
Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer.  Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag! 

Ansök

Maila ditt CV till adressen nedan
Vid frågor ring VD Ingrid Sandberg
© Copyright 2020 W-Tools AB